Tiedotteet

Mantcon tuotteet nyt verkkokaupasta!

IMG_20200916_150923__01

Mantcon tuotteet nyt verkkokaupasta!

TERVETULOA UUDISTETUILLE SIVUILLEMME!

Tätä hetkeä on innolla odotettu, saamme julkistaa uudella ilmeellä päivitetyt kotisivumme! Sivut on kerta heitolla muutettu asiakkaita palvelevammaksi, suurin tähän vaikuttava asia on verkkokauppamme avautuminen. Meille tämä on suuri valopilkku tässä ajassa, kun Maailman laajuinen epidemia on muuttanut ajat haastavammaksi. Jaksetaan silti uskoa huomiseen ja mennään yhdessä eteenpäin kohti parempia aikoja, ne koettavat varmasti.

TUOTEVALIKOIMA TÄYDENTYY VAIHEITTAIN

Digiloikka yrityksessämme tuli siis juuri oikeaan aikaan, odotamme kovasti teitä palveltavaksi verkkokauppamme puolelle. Täytynee myös samaan hengenvetoon todeta, että tällä uusien sivujen julkistuksen hetkellä vasta murto-osa tuotteistamme ja kampanjoistamme on ehtinyt verkkokauppaamme. Työtä meillä on runsaasti edessä ja täydennystä kauppaan siis luvassa. Koetamme parhaamme mukaan hyväksyä tämän keskeneräisyyden tunteen (kukaanhan siitä ei ikinä pidä!)  ja pärjätä sen kanssa, teiltä pyydämme siis ymmärrystä ja kärsivällisyyttä työstäessämme verkkokauppaa valmiimmaksi. Hyviä tuotteita löydät jo nyt, eikä tässä voi olla mainitsematta ohittamattomia kampanjoita, joissa runkoja jaetaan ilmaiseksi tietyn teräpalamäärän ostaessa. Tuskin ikinä verkkokauppamme tulee siihen pisteeseen, että se sisältäisi ihan kaikkea mitä meiltä on mahdollista saada ja mitä valikoimaamme kuuluu. Siksi toivomme, että muistatte kysyä tarjouksia myös sellaisista tuotteista, mitä kaupassamme ei ole esillä.

MANTCON PWA-SOVELLUS

Jotta muistat ja löydät meidät uudelleen, suosittelemme sinua lataamaan Mantcon progressiivisen web-sovelluksen, joka on käytännössä pikakuvake tietokoneellasi tai älylaitteellasi. Sovellus ei vie millään tavalla tilaa laitteesi muistista. Sen avulla sinulla on pikalinkki sivuillemme, jonne vierailuja kannattaa tehdä varsinkin silloin, kun hankinnat ajankohtaisia.

HINTA, LAATU JA PALVELU

Meidän kaupan tuotteita ostaessasi et tule samalla makselleeksi isoja toimitilakustannuksia tai useiden työntekjöiden palkkoja. Toimimme perheyrityksenä, joka pyrkii ketteryyteen ja välttämään turhia kulurakenteita. Tällöin pystymme tarjoamaan tuotteet edulliseen hintaan asiakkaille. Hinta on monesti ratkaiseva tekijä kaupan käynnissä.

Toinen tärkeä vaatimus meille on tuotteiden laatu, näkemyksemme mukaan kestäviä ja pitkäikäisiä asiakassuhteita ei luoda tuotteilla, jotka eivät kulutusta kestä.

Kolmas ohjenuora on meillä palvelun laatu. Meille tärkeää on, että asiakas saa tarvitsemaansa palvelua luotettavalla osaamisella.

KIITOLLISUUS – KANTAVA VOIMA

Tähän loppuun haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja erityisesti asiakkaitamme, jotka ovat valinneet meidät työkalu- ja tavarantoimittajakseen. Asiakastyytyväisyys on meille toimintamme perusta. Kutsumme kaikki uudet asiakkaat myös toteamaan sen minkä vanhat asiakkaamme jo kokemuksesta tietävätkin.

Jatkamme työtämme kiitollisina siitä, mitä tähän asti olemme saavuttaneet. Tavataan asiakastapaamisilla ja nyt myös verkkokaupan puolella!

Valoa ja iloa kaamokseen, toivottelee Mantcon väki

PS: Liittymällä sähköpostituslistallemme varmistat, että olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tasaisin välein julkaistavista uutuuksista ja kampanjoista. Kyllästymiseen asti emme postia lähettele, muutaman kerran vuodessa. Käythän lisäksi tykkäämässä meistä myös Facebookissa; olet täten esimerkiksi kuulolla julkaistessamme arvontoja huikeiden tuotepalkintojen kera.

 

Valmistajat:
Hakan (0)
Izar (3)
KTS (9)
Manford (32)
MBC (0)
Narex (0)
RBH (9)
SAIT (0)
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping