Sumitomo

SUMITOMO

Sumitomo Electric Hardmetall Ltd on yksi maailman johtavista lastuavien työkalujen valmistajista. Japanin Itamissa sijaitseva yhtiö on erikoistunut kehittämään terämateriaaleja lastuavaan työstöön, kuten kovametalli, cermet (keraaminen metalli), CBN (kuutioboorinitridi) ja PKD (timantti). Sumitomo kehittää ja valmistaa standardi- ja erikoistyökaluja vaativiin koneistustehtäviin sorvaukseen, jyrsintään ja poraukseen. Yrityksen historia ulottuu yli 400 vuoden päähän.

 

TUOTTEET

 

SORVAUS

Maailman johtavana sorvaustyökalu- ja leikkuumateriaalivalmistajana Sumitomolla on huomattava tietotaito sorvauksesta. Sumitomo tarjoaa näin ollen laajan valikoiman kovametallilaatuja kuin myös pinnoitettuja ja pinnoittamattomia keraamilaatuja, jotka takaavat suuren leikkuunopeuden ja korkean tarkkuuden yhdistettynä pitkään kestävyyteen.

PORAUS

Luodakseen innovatiiviset porausprosessit Sumitomo tarjoaa erinomaiset työkalut ja ratkaisut porauksen moninaisiin koneistusolosuhteisiin. Teroitus- ja pinnoituspalveluilla sekä vaihtokärkiporilla tarjotaan asiakkaalle lisää tuottavuutta ja kannattavuutta.

JYRSINTÄ

Jyrsintyökalun ja leikkuumateriaalin valinta on tärkeä tekijä, kun halutaan saavuttaa optimaalinen kannattavuus ja tehokkuus. Sumitomo tarjoaa lukemattoman määrän jyrsinteriä ja materiaaleja kattamaan laajat sovellusalueet plaanaukseen, olkajyrsintään ja erikoisjyrsintäprosesseihin.

SUMIBORON

1970-luvulta lähtien Sumitomon CBN-laatuja (kuutio boorinitridi) on kutsuttu nimellä SUMIBORON. Sumitomo on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa sintrattuja CBN-laatuja, joita on käytetty menestyksekkäästi työkalunvalmistusteollisuudessa. Nämä terämateriaalit ovat mullistaneet terien käyttöalueet.

Ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen kulutuskestävyys ja murtolujuus, korkealaatuiset viimeistellyt pinnat sekä hyvä suorituskyky.

Käyttökohteita ovat mm. karkaistut teräkset, valuraudat ja eksoottiset metallit, joita ennen työstettiin vain hiomalla.

SUMIDIA

1970-luvulta lähtien Sumitomon PCD-laatuja (Polykristalli timantti) on kutsuttu nimellä SUMIDIA. Sumitomo on kehittänyt ensimmäisenä maailmassa timanttilaatuja, joita on käytetty menestyksekkäästi työkalunvalmistusteollisuudessa. Nämä terämateriaalit ovat mullistaneet terien käyttöalueet.

Ominaisuuksiin kuuluvat erinomainen kulutuskestävyys ja murtolujuus, korkealaatuiset viimeistellyt pinnat sekä hyvä suorituskyky.

Käyttökohteiksi eivät käy rautametallien, muovin ja puun viimeistely.

SUMICRYSTAL

SumiCrystal on synteettinen yksikiteinen timantti, jonka Sumitomo Electric valmistaa tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Sumitomo Electric on onnistunut ensimmäisenä maailmassa yksikiteisten timanttien massatuotannossa.

Timantit ovat kovimpia tunnettuja materiaaleja, tarjoavat parhaan lämmönsietokyvyn, omaavat alhaisen plastisen muodonmuutoksen ja hyvän sähköneristävyyden, ja ovat siis näiden ominaisuuksiensa vuoksi erinomaisia korkeaa tarkkuutta vaativissa sovelluksissa. Luonnontimanttiin verrattuna SumiCrystal on erittäin tasalaatuinen ja näin ollen soveltuu hyvin teollisiin sovelluksiin.

TUOTANTO

Euroopan myynnin pääkonttori, Sumitomo Electric Hartmetall GmbH sijaitsee Saksan Willich:ssä, lähellä Dusseldorfia. Siellä sijaitsee myös logistiikkakeskus, jossa varastoidaan yli 70 000 tuotetta.

Tuotekehitys- ja suunnitteluyksikkö, Sumitomo Electric Hartmetallfabrik GmbH sijaitsee Laucheim:ssä Etelä-Saksassa. Siellä on myös työkalutehdas, jossa valmistetaan standardituotteiden lisäksi multidrill-, SUMIBORON- ja SUMIDIA-tuotteet. Työkalutehdas työllistää n. 160 henkilöä.

LAATU

Sumitomon tavoitteena on tarjota markkinoiden parasta laatua yhdistettynä parhaaseen asiakaspalveluun.

Tarkkuuden, täydellisyyden ja laadun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tietotaitomme sorvauksessa, jyrsinnässä ja porauksessa.

Laatu sertifikaatit:

Sumitomo Electric Hartmetall GmbH (Willich):

ISO 9001:2008

Sumitomo Electric Hartmetallfabrik GmbH (Lauchheim):

ISO 9001:2008
ISO 14001:2009
ISO 50001:2011

Tuotteita valmistajalta

Valmistajat:
Hakan (0)
Izar (3)
KTS (9)
Manford (32)
MBC (0)
Narex (0)
RBH (9)
SAIT (0)
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare